Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sysdemo1/public_html/cultuurhuizenheuvelrug.nl/plugins/system/cachecleaner.php on line 49
Informatie kaartverkoop

Cultuurhuizen Heuvelrug

 

Informatie kaartverkoop

 
KAARTEN BESTELLEN
 
Kaarten voor de voorstellingen uit het theateraanbod kunt u bestellen:
  • online via deze website of via de website van de Bibliotheek Z-O-U-T
  • aan de kassa van de zaal, 30 minuten voor aanvang van de voorstelling

Online via de website

Het is mogelijk om kaarten online te bestellen én te betalen met iDEAL in de ticketshop van de Bibliotheek Z-O-U-T. U volgt eenvoudig de instructies op het scherm en maakt eenmalig een account aan (bent u bibliotheeklid dan kunt u die accountgegevens gebruiken). Nadat u uw account heeft aangemaakt kunt u de door u gewenste tickets bestellen en betalen. Daarna zullen deze tickets per email naar u worden toegestuurd als e-ticket. De tickets kunt u desgewenst ook printen vanuit uw 'eigen menu'.  

Aan de zaal:
Kaarten kunt u ook 30 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling aan de kassa van de zaal kopen, mits niet uitverkocht. Gelieve met gepast contant geld te betalen, omdat er geen pinmogelijkheid is bij de kassa.

Korting met bibliotheekpas, CJP, studentenkaart en 65+

Bij enkele voorstellingen gelden speciale kortingen. Deze kortingen zijn niet stapelbaar.

Met bibliotheekpas: Op vertoon van uw bibliotheekpas ontvangt u € 1,50 korting op de betreffende activiteit (waar korting met bibliotheekpas is vermeld)

J-ST: Op vertoon van een geldige CJP-pas, studentenkaart of schoolpas ontvang je € 2,00 korting op de betreffende activiteit (waar J-ST is vermeld).

65+ : Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en leeftijd 65 jaar of ouder, ontvangt u € 2,00 korting op de betreffende activiteit (waar korting met 65+ is vermeld). 

De korting wordt rechtstreeks via de ticketshop verrekend. Op de avond of middag van de voorstelling kan worden gevraagd naar uw pas of legitimatie; vergeet u deze niet mee te nemen naar de zaal!

N.B. Stapelen van meerdere kortingen is niet mogelijk!