Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/sysdemo1/public_html/cultuurhuizenheuvelrug.nl/plugins/system/cachecleaner.php on line 49
Nieuws

Cultuurhuizen Heuvelrug

 

Nieuws

Nieuw seizoen 2017 - 2018

Het aanbod van het nieuwe theaterseizoen 2017/2018 is bekend en ook nu is weer een breed en aantrekkelijk theateraanbod samengesteld in de diverse cultuurhuizen van de Utrechtse Heuvelrug! 

Wat kunt u en jij zoal verwachten in Allemanswaard Amerongen, De Binder Leersum, Cultuurhuis Doorn, De Twee Marken Maarn en Theater Maitland in Driebergen?  

Thomas Borggrefe, 100 jaar Wim Sonneveld, Franca Treur, Lavalu, Arjan Erkel, Piepschuim, Hans en Monique Hagen, Gerard Alderliefste, Ronald Snijders en Pieter Jouke, Nelleke Noordervliet, Evert Ten Napel en Foppe de Haan, Theater Terra, Oorlogsgeheimen van Jacques Vriens en nog veel meer bekend en aanstormend talent, komt naar de Utrechtse Heuvelrug! 

Naast dit professionele aanbod worden binnen de programmering van de Bibliotheek Z-O-U-T ook activiteiten georganiseerd in samenwerking met lokale kunstenaars en partijen van de Utrechtse Heuvelrug. Check regelmatig de website www.rbzout.nl . 

Heeft u zelf ambities om een optreden/voorstelling/bijdrage te brengen op een van de podia van de Utrechtse Heuvelrug, neemt u dan contact op met de programmamanager om de mogelijkheden te bespreken. Email:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  . Ook voor vragen over de voorstellingen, kaartverkoop e.d. kunt u contact met haar opnemen.